Uusia laatuelokuvia Season Film Festivalilla 26.-29.3.2015!

Uusia laatuelokuvia Season Film Festivalilla 26.-29.3.2015!

27.3.2015 Uncategorized 0

Season Film Festival saapuu jälleen piristämään Helsingin elokuvakevättä! Uutta laatuelokuvaa esittelevä festivaali järjestetään Helsingin Bio Rexissä ja Maximissa nelipäiväisenä 26.-29.3.2015. Ohjelmistoon lukeutuu ennakkonäytöksiä tulevista teatteriensi-illoista sekä valikoituja elokuvahelmiä, joita ei muuten tulla Suomen valkokankailla näkemään.

Festivaalin avaa odotettu ja ylistetty Oscar-ehdokas Leviathan. Laatuelokuviin kuuluu myös muun muassa Gia Coppolan dedyyttiohjaus Palo Alto, James Francon novelleihin perustuva tunnelmallinen nuoruuden kuvaus. Scarlett Johanssonin tähdittämä Under The Skin on antanut visuaalisen ilmeen tämän vuoden festivaalille. Ohjelmisto löytyy kokonaisuudessaan Seasonin sivuilta Elokuvat-kohdasta.

Pitkien elokuvien lisäksi Season tarjoaa jo perinteeksi muodostuneen kotimaisten lyhytelokuvien näytöksen ja festariklubin. Ajankohtaisia uutisia ja festivaalin valmistelua voi seurata Seasonin Facebook-sivulla: www.facebook.com/seasonfilmfestival. Lippuja voi ostaa festivaalin nettisivuilta http://2015.seasonfilmfestival.fi/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *